Din total leverandør af hårprodukter

BEMÆRK!

Pr. 1/1-2019 er salgsaktiviteterne i Qhair inkl. alle salgskonsulenter og teknisk personale overtaget af Cosmobell Danmark A/S.

Varebestilling og produktspørgsmål kan fortsat ske til salgskonsulenternes eksisternede telefonnumre eller til Cosmobell's kundeservice på 97 22 33 44. Teknisk hjælp kan desuden fortsat findes på 24 22 02 00  


Qhair er en professionel totalleverandør af hårprodukter, elektrisk værktøj og inventar til kvalitetsbeviste frisører i Danmark.

Vi tilbyder et produktsortiment hvor du kan vælge mellem de mest miljørigtige produkter uden PPD, Parabener, Sulfater, Ammoniak og Parfume.

Vores 3 brands MONTIBELLO, NAK & REF leveres alle i flot emballage og med tilhørende brochuremateriale.

 • Montibello

  Montibellos helt unikke hårfarve Oalia revolutionerede frisørbranchen. Oalia farverne e holdbare med fantastisk glød uden lugtgener, PPD, ammoniak og parfume. Også TREAT har sat nye standarder for plejeprodukter med et nyt koncept, som nærer hårets rod og er designet til at give håret den ideelle kost.

 • NAK

  NAK er en 100% australsk hårplejevirksomhed med en passion for at skabe innovative og alsidige hårplejeprodukter til professionelle frisører, saloner, stylister og deres kunder.  Inspireret af vores unikke omgivelser og australske livsstil, påvirket af vores solbeskinnede miljø, vores oceaner og majestætiske landskaber. Vores Naturlige Australske Kultur kommer til udtryk i hele vores kollektion af lækre produkter, der er fri for sulfater og parabener. Designet til alle typer hår under alle forhold.

  NAK - AROMAS - SCALP to HAIR

 • REF

  Grundtlaget for REF er den den svenske arv. REF tror på enkelthed, bæredygtighed og kvalitet samt Naturlig Skønhed, og stræber efter at gøre Naturlig Skønhed tilgængelig for alle, uanset hvor de er. Alle REF's produkter er 100% sulfat- og parabenefri. 

   

 • Frisørservice

  Når du som ny kunde indleder samarbejde med Qhair, er Qhair Frisørservice altid med. Vi underviser dig og dit personale fra first step med produktinformation i din salon. Vi er ikke længere væk end et telefonopkald. Vi hjælper, i dagligdagen, med de spørgsmål der kan opstå i travl salon.

  Hotline Service er åben daglig fra 9-17 og fredag fra 9-19 på telefon 24 22 02 00.

  At motivere samt hjælpe frisørerne til at blive dygtigere gennem videreuddannelse, er en af vores fornemste opgaver. Derfor arbejder vi sammen med nogle af frisørbranchens dygtigste instruktører. Et seminar hos Qhair er garanti for ny inspiration.

Velkommen Qhair

Log ind

Opret ny bruger

Gammel browser!

Du har en gammel browser version! For at få det fulde ud af dette website, skal du downloade en nyere browser.

Herunder er der en liste med links til de forskellige browsere.