Frisørservice

Qhair Frisørservice  - Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Qhair har en omfattende frisørservice, som du helt automatisk bliver en del af, når du er kunde hos os. Vi står altid klar til at hjælper dig når du har bruge for det og kan svare på dine spørgsmål om alt fra farvekombinationer, blandinger og skadet hår til plejeprodukter og hvad du ellers måtte have brug for hjælp til, hvad enten det er som forberedelse eller når du har en kunde i salonen.

Vores dygtige cheftekniker og konsulenter kommer også ud og underviser dig og dit personale, så I altid er opdateret med farvetrends, inspiration til styling, klippeteknik og produktopdateringer -  så du altid kan give dine kunder den bedste rådgivning og service og være sikker på at de får en god oplevelse i din salon og går tilfredse derfra.

Vi samarbejder med nogle af frisørbranchens dygtigste frisører og stylister om at afholde inspirationsaftener, seminarer og temaarrangementer. En af vores fornemmeste opgaver er at motivere og hjælpe vores samarbejdspartnere med at blive dygtigere gennem viden og videreuddannelse. Derfor er vi selvfølgelig lydhøre over for jeres interesser, ønsker og ideer, så vi samme kan lave interessante og givende events.

Vi afholder omkring 8 årlige inspirationsaftener, seminarer og temaarrangementer i løbet af året. Disse event bliver afholdt udvalgte steder på Sjælland og i Jylland. I samarbejde med vores kunder afholder vi også events direkte i deres saloner, hvis de ønsker det.

Vores frisørservice er til rådighed mandag til torsdag 9.00 – 17.00 og fredag 9.00 – 19.00 på telefon 24 22 02 22. Når du ringer til os vil du blive mødt af Georg, der har mange års erfaring i frisørbranchen, bl.a. som cheftekniker hos Wella og de sidste 10 år som cheftekniker hos Qhair. Georg kan svare på en bred vifte af spørgsmål indenfor klip, farvning, opsætning, trends og teknikker, så du kan blive godt rustet til eventuelle udfordringer du har med en kunde.

Husk at du også altid kan kontakte din faste konsulent eller vores kontor i Rødovre - så gør vi alt hvad vi kan for at hjælpe dig.Velkommen Qhair

Log ind

Opret ny bruger

Gammel browser!

Du har en gammel browser version! For at få det fulde ud af dette website, skal du downloade en nyere browser.

Herunder er der en liste med links til de forskellige browsere.