Montibello

Montibello er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i Barcelona i 1967, og som i dag stadig ejes af den samme familie. De mange års erfaring har gjort, at Montibello er blevet det spanske, professionelle kosmetik brand, som flest kender både nationalt og internationalt. Montibello har integreret begrebet “samlet skønhed” som kernen i deres forretning.

Montibellos vision er, at skabe fantastiske hårprodukter, som indeholder få eller ingen kunstige stoffer. Dette er et stort krav fra mange frisører og forbrugere i dag, og derfor udvikler Montibello miljøbevidste produkter. Mange af produkterne fra Montibello er parabenefri.

Montibello har suveræne, holdbare hårfarver. Den unikke hårfarve Oalia er revolutionerende i frisørbranchen, da den er utrolig holdbar med en fantastisk, vedvarende glød. Oalia farverne er med Argan Oil, der plejer håret. Farven er endvidere helt uden ammoniak, parfume og PPD.

Cromatone er en permanent hårfarve, der samtidig behandler håret og giver en dybere og mere rig farve. Recover er det perfekte anti-age hårfarvningsprodukt, da den er god til dem, der har mere end 70 % gråt hår.

Montibellos lækre serie TREAT er en plejende serie, der nærer hårets rod og giver håret den ideelle kost. TREAT Naturtech fra Montibello er næring, som er udviklet til at opfylde det personlige behov for hårpleje.

Gold Oil er nærende og plejende produkter fra Montibello. Produkterne er parabenefri og de 5 forskellige produkter indeholder Argan Oil og Amber Oil.

Kontakt din konsulent for yderligere informationer om Montibello produkterne og katalog.Velkommen Qhair

Log ind

Opret ny bruger

Gammel browser!

Du har en gammel browser version! For at få det fulde ud af dette website, skal du downloade en nyere browser.

Herunder er der en liste med links til de forskellige browsere.