REF

REF er et innovativt svensk hårplejemærke, som tilbyder professionelle hårplejeprodukter, som distribueres eksklusivt gennem saloner. Målet er at sprede budskabet om naturlig skønhed i hele verden. Deres produkter: Styling, pleje og farver indeholder alle særligt udvalgte ingredienser. En af de bærende ingredienser i alle produkterne er "Styrkende Quinoa Protein": 

Nøglen til hårets naturlige skønhed er styrke. Protein har en enestående evne til at styrke håret. Vores filosofi er at anvende 100 % veganske ingredienser. Derfor bruger vi nu styrkende Quinoa Protein i alle vores produkter. Quinoa Proteinet indeholder en rig blanding af en række naturlige, essentielle aminosyrer, som er hårets byggesten, og som kaldes for naturens eget keratin. Aminosyrer hjælper med at reparere og beskytte håret og tilføre fugt og glans, som bevarer hårets naturlige skønhed.

I produkterne er også det særlige "Colour Preserve System": 

REF har dedikeret sig selv til smukke hårfarver. Vi har udviklet et unikt farvebeskyttelsessystem til alle vores styling- og plejeprodukter.  Disse håndplukkede, naturlige ingredienser er baseret på solsikkeolie kombineret med et højteknologisk system, der forhindrer at hårfarven falmer. Systemet virker som et naturligt filter, der beskytter mod alle typer UV stråling og bevarer hårfarven, så den holder sig blank og skinnende. REF går ind for at bevare den naturlige skønhed i din hårfarve.

 Alle REF's produkter er 100 % sulfat- og parabenefri.

 

 Velkommen Qhair

Log ind

Opret ny bruger

Gammel browser!

Du har en gammel browser version! For at få det fulde ud af dette website, skal du downloade en nyere browser.

Herunder er der en liste med links til de forskellige browsere.